Контакти

В случай, че желаете да се свържете с нас, моля използвайте предоставената контактна форма в графата „Планувайте пътуването си с нас“  или ни пишете на: info@cities-of-europe.com.

Ще получите отговор в рамките на 2 часа.

 

В случай, че желаете да рекламирате на нашия сайт, в момента предлагаме безплатно поставяне на реклама на туристически агенции /техни програми за екскурзии или друг вид туристически оферти/. В случай на интерес, моля да ни пишете на и-мейл: info@cities-of-europe.com.

 

Считано от 07.03.2016г., сайтът ни Cities of Europe е официален партньор на един от най-големите сайтове за онлайн хотелски резервации Booking.com. Най-отгоре на сайта вече може да видите онлайн резервационна форма на Booking.com. Ако използвате тази форма при извършване на хотелски резервации в България и Европа, ще може да се възползвате от най-ниските възможни суми за нощувки, предлагани от Booking.com. Отделно от това, в случай че използвате резервационната форма на нашия сайт, ще можете да си върнете 1% от стойността на вашата резервация в срок от 15 дни след престоя ви в избрания от вас хотел/хотели. За целите на възстановяване на сумата от 1% /един процент/ от стойността на вашата резервация, моля да ни изпратите и-мейл на info@cities-of-europe.com с данни за вашата резервация /номер на резервация и титуляр на резервацията/. Ще направим възможно най-бързо проверка в системата ни и след потвърждение, че наистина сте направили такава потвърдена резервация и сте били във въпросния хотел, ще ви изпратим и-мейл с искане да ни предоставите данни за начина, по който бихте искали сумата да ви бъде възстановена- банков превод или ИзиПей /EasyPay/.