Автомобилен музей Аутобау – град Романсхорн, Швейцария

На пръв поглед няма да бъдете очаровани от екстериора на сградата на автомобилен музей Аутобау /Autobau/ в Романсхорн и има голям шанс да пропусне дори и самата сграда, защото отвън тя не е нищо впечатляващо. Ако имате някакви съмнения относно намирането й, препоръчително е да се с местния туристически център, от където да ви предоставят информация за разположението на музея. Музеят сега се помещава в бивша индустриална сграда, която обаче крие много история. В колекцията от автомобили, изложени тук, са включени автомобили от различни епохи на автомобилостроенето.

Автомобилен музей Аутобау

На снимката: Музеят отвън;

За да усетите изцяло традициите и историята на автомобилната индустрия в Романсхорн, е препоръчително да посетите и фабриката на музея, където можете да намерите всичко необходимо за вашия автомобил. Трябва да се отбележи, че изложените в музея автомобилни експонати не са заградени с въжета, както е в повечето подобни музеи, което позволява на посетители да се приближат по-близо до колите и да ги разгледат в детайли.

Автомобилен музей Аутобау

На снимката: Малка част от изложените в музея „Autobau“ автомобили;

Полезна информация за тази забележителност:

Адрес: Egnacherweg 7, Романсхорн 8590, Швейцария;

Телефон: +41 71 466 00 66;

Работно време:

Неделя, от 10.00 часа до 17.00 часа;

Сряда, от 16:00 часа до 20.00 часа;

Работно време на фабриката:

От понеделник до петък, от 8.00 часа до 17:00 часа;

Цена на входните билети:

Билет за възрастен – 15.00 CHF;

Билет за възрастен, придружени с 1 дете /под 16-годишна възраст/ – 15.00 CHF;

Билет за допълнително дете – 5.00 CHF;

Билет за пенсионери – 10.00 CHF;

При закупуване на билет чрез сайта на музея може да си спестите 1.00 CHF от цената на билет;

Как да стигнете до музея „Autobau”:

-Пеша /10 минути пеша от централната гара на Романсхорн/;
Важно: Статията предоставя информация за автомобилен музей Аутобау в град Романсхорн, Швейцария. Тук ще намерите полезна информация за музея – история, разположение, как да стигнете до него, какво да видите вътре, работно време и цени на билетите. Статията е последно обновявана от нашия екип на 30 Юли 2018г.

Автомобилен музей Аутобау

В случай че търсите хотел в Романсхорн, може да направите резервация чрез формата за търсене на оферти на Booking.com по-долу и да се възползвате от възстановяване на сума между 3% и 10% от стойността на вашата резервация след приключване на вашия престой в хотела. Повече може да прочетете в раздела „Как да резервираме хотел по-евтино“:Booking.com

По-долу може да видите интерактивна карта относно aвтомобилен музей Аутобау – град Романсхорн, Швейцария, която ви позволява да се ориентирате по-добре относно разположението на музея, но също така ви предлага три интересни опции- да получите информация за трафика из района в момента /кои са натоварените пътища и кои улици са по-малко натоварени/, да получите информация относно най-добрите пътища за транзитно преминаване из района, а така също да получите информация и относно велосипедните маршрути в района: