Галерия: Барселона, Испания

В настоящата секция от сайта ще може да се разходите виртуално из град Барселона, Испания. По-долу ще намерите линкове към отделни галерии със снимки на най-големите забележителности на Барселона:

1/ Галерия със снимки относно Аквариума на Барселона;

2/ Галерия със снимки относно Зоологическата градина на Барселона;

3/ Галерия със снимки относно парк „Тибидабо“;

4/ Галерия със снимки относно парк „Гюел“;

 

5/ Галерия със снимки относно Саграда Фамилия;

6/ Галерия със снимки относно замъка на Монжуик;

7/ Галерия със снимки относно пеещите фонтани на Монжуик /първа част/;

7.1/ Галерия със снимки относно пеещите фонтани на Монтжуик /втора част/;

7.2/ Галерия със снимки относно пеещите фонтани на Монтжуик /трета част/;

8/ Галерия със снимки относно църквата „Санта Мария дел Маре“;

9/ Галерия със снимки относно манастира „Монсерат“;

10/ Галерия със снимки на нощна Барселона;

Ако искате да прочетете повече за столицата на Каталуня, то може да намерите полезна информация за града и неговите забележителности на следния линк. Натискайки върху линка, ще ви се отвори отделна тема с полезна информация за Барселона, в която най-отдолу ще намерите и линкове към теми, посветени на отделните забележителности на града.

В случай че се нуждаете от хотел в Барселона, може да намерите оферти за места за настаняване чрез менюто на Booking.com по-долу: Booking.com

Благодарение на програмата за сътрудничество между Booking.com и Градовете на Европа/Cities of Europe, при всяка направена през този линк резервация може да си върнете до 10% от сумата на вашата резервация след приключване на вашия престой в избрания хотел.

Важно: Настоящата тема включва авторски снимки, посветени на забележителности на град Барселона, Испания. Последната редакция и допълване на галериите са извършени на 06 Юни 2018г.