Галерия: Ферара, Италия

В настоящата секция от сайта ще може да се разходите виртуално из красивото италианско градче Ферара, разположено в Северна Италия.  Ферара се намира почти по средата на пътя между Венеция и Болоня. И докато Венеция е световноизвестна дестинация, то Болоня остава, доста незаслужено, встрани от обичайните туристически турове. Ако имате възможност да се разходите около Венеция и Болоня, то ви съветваме да отделите 3-4 часа и да се отбиете до Ферара – няма да съжалявате. По-долу ще видите красиви гледки, свързани с замъка на семейство Есте, катедралата на Ферара, както и местното кметство:

Ферара

Ферара

Ферара

Ферара

 

Ферара

Ферара

Ферара

Ферара

Ферара

Ферара

Ферара

В случай че се нуждаете от хотел във Ферара, Италия, може да намерите оферти за места за настаняване на следния линк. Благодарение на програмата за сътрудничество между Booking.com и Градовете на Европа/Cities of Europe, при всяка направена през този линк резервация може да си върнете до 10% от сумата на вашата резервация след приключване на вашия престой в избрания хотел. 
Важно: Настоящата тема включва авторски снимки, посветени на Ферара /Ferrara/, Италия. Последната редакция и допълване на снимките в галерията е извършено на 03 Ноември 2016г.