Галерия: Колоната на чумата – Виена, Австрия

В настоящата секция от сайта ще може да разгледате нашата галерия от снимки за колоната на чумата. Разположена в сърцето на австрийската столица, колоната на чумата е един от емблематичните за Виена монументи:

Колоната на чумата

Колоната на чумата

Колоната на чумата

Колоната на чумата

Колоната на чумата

Колоната на чумата
Важно: Настоящата тема включва авторски снимки, посветени на колоната на чумата във Виена, Австрия. Последната редакция и допълване на снимките в галерията е извършено на 21 Май 2017г.

Хареса ли ви съдържанието на статията? Ако имате някакви забележки, препоръки или просто се нуждаете от допълнителен съвет относно посещението и разглеждането на Виена, не се колебайте да се свържете с нас на info@cities-of-europe.com! 

Ако съдържанието на статията ви е харесало и бихте искали да подкрепите развитието на сайта, кликнете просто върху някоя от трите реклами на Google, които се появяват в статията /преди заглавието, по средата на темата и в нейния край/. „Градовете на Европа“ е независим туристически блог, който не рекламира програми на туристически агенции, а приходите от Google реклами са това, което помага за развитието на сайта! Благодарим ви! 

Търсите хотел във Виена?Резервирайте в Booking.com чрез този бутон и вземете до 10% от стойността на резервацията си обратно

 

Колоната на чумата

По-долу може да видите интерактивна карта относно колоната на чумата във Виена, Австрия, която ви позволява да се ориентирате по-добре относно разположението на забележителността, но също така ви предлага три интересни опции- да получите информация за трафика из района в момента /кои са натоварените пътища и кои улици са по-малко натоварени/, да получите информация относно най-добрите пътища за транзитно преминаване из района, а така също да получите информация и относно велосипедните маршрути в района: