Градският музей на Гент, Белгия

Градският музей на Гент включва изложби, представящи цялата история на града. Самият музей е разположен в три сгради- модерна, нова сграда от 21-ви век, абатство от 14-ти век и манастир от 17-ти век, което идва да покаже отново, че градът е имал богата история през всички векове. Наред с постоянните изложби, много често в музея биват представяни и временни изложения и изложби.

Градският музей на ГентНа снимките: Градският музей на Гент отвън;

Полезна информация за забележителността: 

Адрес: Godshuizenlaan 2, 9000 Гент;

Телефон: +32-92671400;

Работно време: 

Понеделник, вторник, четвъртък и петък, от 9.00 часа до 17.00 часа;

Събота и неделя, от 10.00 часа до 18.00 часа;

Затворен: в сряда, както и на 1-ви Януари и 24-ти Декември;

Цени на входните билети:

Основен билет: 8.00 Евро;

Намаление за групи: 6.00 Евро;

Намаление за хора до 26 години: 2.00 Евро;

Намаление за лица над 55 години: 6.00 Евро;

Лица до 19 години: безплатно;

Придружители на инвалиди: безплатно;

Притежателите на туристическа карта на Гент: безплатно;Градският музей на Гент

Важно: Страницата предоставя полезна информация за градския музей на белгийския град Гент – историческа справка, адрес на музея, цена на входните билети за градския музей на Гент, работно време на музея. Статията е последно обновена от нашия екип на 28 Май 2018г.

Търсите хотел в Гент?Резервирайте в Booking.com през този бутон и вземете до 10% от стойността на резервацията си обратно

 

По-долу може да видите интерактивна карта относно градския музей в Гент, Белгия, която ви позволява да се ориентирате по-добре относно разположението на забележителността, но също така ви предлага три интересни опции- да получите информация за трафика из района в момента /кои са натоварените пътища и кои улици са по-малко натоварени/, да получите информация относно най-добрите пътища за транзитно преминаване из района, а така също да получите информация и относно велосипедните маршрути в района: