Хотели в Бад Гойсерн, Австрия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Бад Гойсерн, Австрия:

1/ Алпенхотел Дахщайн /Alpenhotel Dachstein/:

Местоположение: Хотелът се намира в покрайнините на малкото австрийско градче Бад Гойсерн. Разположен само на няколко километра от Бад Ишъл и Дахщайн, вие може да използвате този хотел като добра отправна точка за разглеждането на Кайзер вилата в Бад Ишъл /където са живяли принцеса Сиси и Франц Йосиф-император на Австро-Унгария/ или пък да изкачите с лифт Дахщайн и да се насладите на спиращи дъха гледки. Не разчитайте много на вашия GPS при намирането на хотела, а следвайте табелите или при нужда попитайте някой от местните жители, защото хотелът е разположен почти в края на града на една височина и не е лесен за намиране.

Качество на стаите: Хотелът предлага добро  качество на стаите с всички съвременни удобства. Стаите са много просторни.

Чистота на хотела: Стаите и баните се поддържат чисти.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и се справя с английския език.

Интернет: В хотелът има безжичен интернет, който не се заплаща, но той е ограничен само до публичните зони на първия етаж.

Паркинг: Хотелът разполага със свой паркинг, който също е безплатен.
Закуска: Закуската е на добро ниво, като има голямо разнообразие от сокове, кисело мляко и други. Отделно от това трябва да се отбележи, че хотелът разполага с много добър ресторант, където може да хапнете вкусни неща на много добри цени.

Цена на нощувката: Цената на нощувка в хотела е на добро ниво с оглед на предлаганата услуга.

Нашата оценка за този хотел: 7.5 от 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Бад Гойсерн