Хотели в Банско, България

Настоящата страница предоставя информация за следните хотели, находящи се в град Банско, България:

1/ Апартхотел Лъки Банско /Lucky Bansko Aparthotel/

Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ e един от най-добрите хотели в най-добрия зимен курорт в България- гр. Банско. Хотелът предлага всички съвременни удобства, които можете да пожелаете по време на вашата почивка. Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ е получил с оценка „отличен” от гласуване на своите посетители, проведено от световния туристически портал Trip advisor. Нашата оценка за този хотел в Банско не е по-различна- тук наистина ще откриете всичко необходимо за вашата пълноценна почивка. Независимо дали ще посетите Банско през зимата или лятото, хотелът ще ви посрещне със своите близо 70 студия, 47 апартамента, както и президентски апартамент, който може да бъде нает за по-специални случаи.

Местоположение: Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ се намира на удобно за достигане място. Разположен е почти на входа на града и в близост до преминаващата през Банско река Глазне. От стаите на хотела се разкрива красива гледка към надвисналата над Банско планина Пирин. Определено ще има на какво да се любувате сутрин докато отпивате от своето кафе или вечер докато сте с чаша вино в ръка.

Качество на стаите: Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ е един от големите хотели на територията на град Банско. Хотелът разполага с близо 120 стаи, които се разделят на три основни типа- студия, апартаменти и президентски апартамент. Всички помещения в хотела са луксозно изпълнени. Студията, предлагани в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/, разполагат с двойно легло /или две единични, в зависимост от вашето желание/, като са обзаведени с телевизор, кухненски бокс с необходимите електроуреди, а баните са просторни и в повечето от тях се предлагат вани. Апартаментите, предлагани в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ се делят на няколко вида в зависимост от големината на помещението и от предлаганите в съответния вид стая удобства. Апартаментите бива ниво „Лукс”, „Делукс” и „Екзекютив”. Апартаментите в хотела разполагат с голямо двойно легло, голям гардероб, телевизор. Във всекидневната на апартаментите има разтегателен и неразтегателен диван, а към самата всекидневна също има напълно оборудван кухненски бокс. Баните са просторни и чисти, като апартаментите се предлагат с вана, душ и всички модерни принадлежности. Разликата между отделните нива на обзавеждане на апартаментите в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ се състои в допълнителното оборудване, което има в апартаментите от по-високо ниво, а така също и в наличието на балкон. А последното не е никак маловажно, особено ако гледката е към планината Пирин. Несъмнено обаче „върхът на сладоледа” са президентските апартаменти- те са два на брой, като единият от тях се води „голям президентски апартамент”. Обзавеждането на тези два апартамента в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ рядко може да се срещне в друг хотел, особено друг хотел в Банско. Тук е обърнато внимание на всеки детайл, като трябва само да се отбележи, че президентските апартаменти са облицовани с ламперия от термобор в цвят на отлежало уиски, което създава чувството за уют и топлина на всеки, който избере да отседне тук.

Чистота на хотела: Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ е поддържан в перфектно състояние, като чистотата на стаите и общите части и помещения е водеща тук. По отношение на чистота и поддръжка, трудно ще намерите друг хотел в Банско, който може да се мери с Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен, като на рецепцията владеят чужди езици /в случай на необходимост/. В случай че искате информация за Банско и местните забележителности в града, то може спокойно да се обърнете към персонала и тя няма да ви бъде отказана.

Интернет: В хотелът има безплатен безжичен интернет. Безжичният интернет е наличен както в общите помещения на хотела, така и във всички хотелски стаи. Не се доплаща допълнително за неговото ползване. Отделно от това в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ има две оборудвани компютърни зони.

Паркинг: Едва ли ще намерите проблем с паркирането около сградата на хотела.

Закуска: В цената на нощувката в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ е включена и закуска. Предлаганата закуска е разнообразна и на високо ниво. В зависимост от стаята, която сте избрали за нощувка в хотела, възможно е в цената на услугата да ви е включена и безплатен сервиз на закуската до вашата стая.

Цена на нощувката: На пръв поглед може да ви се стори, че цените на нощувките в Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ са високи, но ако направите едно обикновено сравнение с други хотели в Банско, ще видите, че цената е нормална, особено като се вземе в предвид условията, които се предлагат тук. Трябва да се отбележи, че в цената за нощувка в хотела са включени и около 10 услуги- безплатно ползване на СПА центъра на хотела с вътрешен басейн, безплатно ползване на фитнес центъра, безплатно ползване на детския кът в хотела /Апартхотел „Лъки Банско” /Lucky Bansko Aparthotel/ разполага с детски кът за деца между 3 и 6 години/, безплатен транспорт до лифта на Банско през целия ден, безплатен организиран транспорт до центъра на Банско и др. С оглед на качеството на стаите и предвид всички тези допълнителни екстри, бихме казали, че цената на нощувката в хотела е повече от приемлива.

Нашата оценка за този хотел: 8 от 8 точки.

По-долу може да намерите интерактивна карта, даваща полезни указания как да достигнете до хотел „Лъки Банско“ /Lucky Bansko Aparthotel/: