Хотели в Бреша, Италия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Бреша, Италия:

1/ Новотел Бреша Дуе /Novotel Brescia Due/: 

Местоположение: Хотелът се намира в страни от историческия център на града, на тихо и спокойно място. До центъра може да отидете с кола или с автобус на градския транспорт. В случай, че пътувате към друга дестинация и се чудите къде по пътя да нощувате, то този хотел е една чудесна опция.

Качество на стаите: Хотелът предлага много добри стаи, в които може да ползвате всички съвременни удобства.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан в много добро състояние. Стаите и баните са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел безплатно.
Паркинг: Паркирането пред хотела е възможно. Самият хотел разполага с безплатен частен паркинг, в който обаче може да паркират голям брой автомобили.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е на добро ниво.

Цена на нощувката: Предвид качеството на стаите, нивото на обслужване, възможността за безплатен паркинг и интернет, считаме че цената на нощувка в хотела е на доста добро ниво. Понякога излизат и още по-изгодни оферти за нощувки, но за тази цел трябва да следите в съответните сайтове за онлайн резервации. Към хотела има басейн, който също може да се ползва, а за децата в фоайето е инсталиран и Плейстейшън, което е допълнителна екстра.

Нашата оценка за този хотел: 8 от максималните 8 точки;

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Бреша