Хотели в Женева, Швейцария

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Женева, Швейцария:

1/Рамада Енкор Женив Ла Прейл /Ramada Encore Geneve La Praille/

Местоположение: Хотелът се намира до стадиона на футболен клуб Сервет Женева и в мола Ла Прейл. Летището на града е само на 15 минути разстояние. Директна автобусна линия осигурява бърз и лесен достъп по центъра на Женева.

Качество на стаите: Стаите на хотела са просторни и модерно обзаведени. Стъклото е ефектно използвано както в екстериора, така и в интериора му. На разположение на гостите е LCD телевизор, телефон, работно бюро.

Чистота на хотела: Стаите и баните са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив и любезен. Служителите на  рецепцията владеят английски език.

Интернет: На територията на целия хотел има безплатен безжичен интернет.
Паркинг: Хотелът разполага със закрит паркинг, отделен от паркинга на мола, в който е разположен хотелът. Паркингът е платен /10 франка на ден/.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е на доста добро ниво. Разнообразна е, включва както студен, така и топъл бюфет. Предлагат се и пресни плодове, различни видове хляб и овесени изделия за вегетарианците.

Цена на нощувка: Цената на нощувка в хотела не е ниска, но определено срещу парите си бихте получили качествено обслужване. А и да не забравяме, че в Швейцария по принцип цените на хотелите не са ниски.

Нашата оценка за този хотел: 7 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Женева