Хотели в Интерлакен, Швейцария

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Интерлакен, Швейцария:

1/ Бъджет Валдхотел Уншпунен /Budget Waldhotel Unspunnen/: 

Местоположение: Хотелът се намира далече от центъра на Интерлакен, което означава, че за да достигнете до центъра на града и да разгледате неговите забележителности, ще ви е нужна кола или друг вид превоз. От друга страна хотелът е в близост до магистралата, което предполага бързо намиране на желания от вас път извън града.

Качество на стаите: Качеството на стаите не е от най-доброто, което може да получите, особено в Швейцария. Има стаи, които си личи, че не са ремонтирани скоро. Подът в стаите е от старо дърво, както и самата дограма. В стаите няма самостоятелни бани, а трябва да се ползват общи възли на етажите. Леглата също не са от най-удобните.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан чист, но това все пак не може да прикрие факта, че постройката е доста стара и се нуждае от ремонт.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко, включително и за организирането на туристически мероприятия.
Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел без такса /става дума за безжичен интернет/.

Паркинг: В близост до хотела има паркинг, който може да се използва безплатно от гостите.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е доста ограничена като вид.

Цена на нощувката: Като цяло цената на нощувката в този хотел е завишена според нас. Вярно е, че хотелът е в Швейцария и тук цените по принцип не са ниски, но качеството на услугата, която се предлага, не отговаря по никакъв начин на исканата цена на нощувка.

Нашата оценка за този хотел: 4 от максималните 8 точки;

Хотели в Интерлакен