Хотели в Коня, Турция

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Коня, Турция:

1/ Хотел Сема/Sema Otel/:

Местоположение: Хотелът се намира на около 30 минути пеша от централната част на града, където са разположени и повечето забележителности на град. Ако все пак се решите на такава разходка, то ще имате възможност да разгледате някой от големите търговски улици на Коня, както и да починете малко в парка Аладин, който е особено красив вечер.

Качество на стаите: Хотелът не предлага високо качество на стаите. Ако нямате достатъчно късмет дори може да попаднете на стаи, където част от контактите буквално са извадени от мястото им, създавайки опасност на всеки гост. Очевидно това обаче не притеснява собствениците на хотела. Мебелите в стаите също не са нови.

Чистота на хотела: Макар обзавеждането да е старо, стаите и баните се поддържат чисти.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и се справя с английския език.

Интернет: В хотелът има безплатен безжичен интернет.Паркинг: Хотелът не разполага със свой паркинг, но е възможно паркиране на някой от близките улици.

Закуска: Закуската не е от най-богатите, на които може да попаднете. Възможно е да си поръчате и вечеря, която е на порциони.

Цена на нощувката: Цената на нощувка в хотела не е особено висока, но и това е напълно нормално с оглед на качеството, което получавате за парите си.

Нашата оценка за този хотел: 5 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Коня