Хотели в Ла Специя, Италия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Ла Специя, Италия:

1/ Локанда Дал Мокиа /Locanda Dal Moccia/:

Местоположение: Хотелът се намира далеч от централната част на Ла Специя. Разстоянието пеша до ж.п. гарата на града е около 15-20 минути с нормален ход, а ж.п. гарата е важно място за повечето посетители на Ла Специя, защото от тук може да се вземе влакът, който достига до Чинкуе Терре.

Качество на стаите: Хотелът предлага стаи с нормално качество. Стаите и баните са чисти и поддържани. Забележки може да се отправят към стаите на последния етаж, където на практика няма прозорци, а само капандури.

Чистота на хотела: Стаите и баните се поддържат чисти.
Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и се справя с английския език.

Интернет: В хотела има безжичен интернет, който не се заплаща.

Паркинг: Хотелът разполага със свой паркинг, който също е безплатен. Малка забележка относно използването на паркинга- до същия се достига през доста нисък подход, т.е. ако идвате с по-висока кола или джип е много вероятно да не може да стигнете с него до местата, отредени за паркинг.

Закуска: Закуската не е особено богата. Трябва да се отбележи, че хотелът има свой ресторант, където може вечер да вечеряте.

Цена на нощувката: С оглед цялостното качество на хотела и особено на някои стаи, може да се каже, че исканата цена за нощувка не е особено ниска.

Нашата оценка за този хотел: 4.5 от максимални 8 точки.

Хотели в Ла Специя

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.