Хотели в Лисабон, Португалия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Лисабон, Португалия.

1/Лисбоа Алмада Хотел /Lisboa Almada Hotel/

Местоположение: Хотелът се намира в град Алмада, който е на по-малко от 4 км. разстояние от Лисабон и до известната статуя на Христос. До португалската столица може да се стигне по няколко начина. Единият от тях е чрез преминаване през моста „25-ти Април” – преминаване, по време на което можете да се насладите на великолепна гледка към Лисабон и река Тежу. До основните забележителности може да се стигне чрез такси, трамвай,  метро и дори чрез ферибот. Въпреки това самият трафик в Лисабон е доста натоварен и макар че изглежда близо, точно след моста, може да отнеме известно време придвижването до центъра на града.

Недалеч от хотела (макар и не на пешеходно разстояние) се намира един от местните молове – Алмада Форум. В него има голям супермаркет, от който може да си напазарувате това, от което имате нужда.

Качество на стаите: Хотелът е неотдавна открит и качеството на стаите е доста високо. Удобни са и модерно обзаведени – с LCD телевизор, климатик, работно бюро.

Чистота на хотела: Стаите и баните са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив и любезен. Служителите на рецепцията владеят испански и английски език.

Интернет: На територията на целия хотел има безплатен безжичен интернет.
Паркинг: Хотелът разполага с безплатен закрит паркинг.

Закуска: Предлагана в хотела закуска е на добро ниво. Разнообразна е, включва както студен, така и топъл бюфет.

Цена на нощувка: Цената на нощувка в хотела не е ниска, но определено срещу парите си бихте получили доста качествено обслужване. Хотелът се води „бизнес” и като такъв е идеален за бизнес цели, но и за семейна почивка, тъй като недалеч от него са плажовете на Коста да Капарика.

Нашата оценка за този хотел: 7 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Лисабон