Хотели в Любляна, Словения

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Любляна, Словения:

1/ Пансион Йелен 1887 /Pension Jelen 1887/: 

Местоположение: Хотелът се намира далеч от центъра на Любляна. Достъпът до центъра е възможен, ако сте с кола или чрез използването на градски транспорт. При разглеждане на въпроса с местоположението на хотела следва да се отбележи, че хотелът е разположен на голям булевард и през нощта е доста шумно.

Качество на стаите: Хотелът предлага сравнително добри стаи, които наскоро са били реновирани. Недейте да се подлъгвате по състоянието на вратите на стаите, които изглеждат малко паянтови. Стаите са били ремонтирани наскоро изцяло и предлагат добри удобства.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан в добро състояние. Стаите и баните са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел безплатно.
Паркинг: Паркирането пред хотела е възможно. Хотелът разполага със собствен паркинг, който може да се използва от гостите на хотела напълно безплатно.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е базова. Не очаквайте голямо разнообразие от храни и напитки.

Цена на нощувката: Независимо, че в цената на нощувката е включена закуска и че може да се използва безплатно паркинг, считаме че цената на нощувката е висока за качеството на хотела като цяло и неговото разположение.

Нашата оценка за този хотел: 5.5 от 8 точки;

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Любляна