Хотели в Пампорово, България

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в курортен комплекс Пампорово, България:

1/ Хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/;

Хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ е един от най-добрите и най-често посещавани хотели в Пампорово. Хотелът предлага разнообразие от висококачествени услуги, като това е и една от причините той да получи награда от ТрипАдвайзър /TripАdviser/ за най-предпочитан от гостите хотел на 2015г. в Пампорово. Хотелът предлага всички съвременни удобства, които можете да пожелаете по време на вашата почивка. Нашата оценка за този хотел в Пампоров не е по-различна- тук наистина ще откриете всичко необходимо за вашата пълноценна почивка. Независимо дали ще посетите Пампорово през зимата или лятото, хотелът ще ви посрещне със своите 42 елегантно обзаведени двойни стаи, както и 6 луксозни апартамента. За разлика от повечето хотели /не само в България, но и по света/, двойните стаи в хотел Екстрийм са с площ от близо 30 кв.м., което е наистина доста и създава усещането за простор. Апартаментите пък предлагат не само обичайната спалня, но и чудесно обзаведена всекидневна и кухненски бокс.

Местоположение: Хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ се намира на удобно за достигане място. Всички любители на природата ще оценят и забележат факта, че хотелът е красиво разположен сред борова гора, недалеч от главния път към кула Снежанка. Разположението на хотела го превръща в най-високо разположения хотел в Пампорово /хотелът се намира на цели 1750 метра надморска височина/. Както може да се досетите, надморската височина, съчетана със самото място, допринасят за чудесните панорамни гледки, които се разкриват от стаите и апартаментите. Определено ще има на какво да се любувате сутрин докато отпивате от своето кафе или вечер докато сте с чаша вино в ръка. Любителите на ските, които посещават Пампорово през зимата, търсейки приключения по местните писти, ще бъдат особено облагодетелствани, ако изберат хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/, защото той е разположен на едва 300 метра от пистите. До пистите може да се достигне пеша за няколко минути или чрез безплатен транспорт, който от хотела осигуряват за своите гости. Ако решите да посетите Пампорово, но причината за вашето посещение не са ските и местните писти, а просто желанието да опознаете по-добре този край на България, то хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ би бил чудесна изходна точка за обиколка на целия район. Обсерваторията в Рожен, село Широка лъка, село Гела, както и много други местни забележителности, отстоят на близко разстояние от хотела.

Качество на стаите: Хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ не е най-големият хотел в Пампорово, но именно в това се крие и една от причините за чара му. За разлика от някои големи местни хотелски комплекси, където особено през зимата тълпите от хора са големи и шансът за истинска почивка е минимален поради навалица и шум, то хотел Екстрийм привлича именно със своето спокойствие. Както отбелязахме и по-горе в настоящото си резюме, хотелът разполага с 42 двойни стаи и 6 апартамента, което не бихме могли да определим като много. За сметката на броя стаи обаче, домакините от хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ компенсират с качество. Двойните стаи в хотелския комплекс едва ли може да се определят точно като двойни, защото от една страна са изключително просторни, а отделно от това разполагат с разгъващо се канапе. По този начин реално в една двойна стая може да нощуват и трима души. Двойните стаи могат да бъдат разделени на два вида- обикновена двойна стая /в която обаче няма нищо обикновено/ и панорамна двойна стая. Всеки един от двата вида двойни стаи разполага с минибар, сателитна телевизия, едно двойно или две единични легла, модерна баня с вана. Както може да се досетите и от името на панорамната двойна стая, този тип двойни стаи са именно тези стаи от хотела, които предлагат чудесни панорамни гледки към Родопите. Хотелът разполага допълнително и с 6 луксозни апартамента, като във всеки един от тях освен спалня, ще намерите обзаведен кухненски бокс и всекидневна.

Чистота на хотела: Хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ е поддържан в перфектно състояние, като чистотата на стаите и общите части и помещения е водеща. Оценката на гостите на хотела за 2015г., благодарение на която е получена и наградата от TripAdviser, е красноречиво доказателство за това.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен, като на рецепцията владеят чужди езици /в случай на необходимост/. В случай че искате информация за Пампорово и местните забележителности в града, то може спокойно да се обърнете към персонала и тя няма да ви бъде отказана. В случай че изберете хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ за място на вашата почивка, то трябва да знаете, че срещу вашите пари ще получите не само нощувка /в пакет със закуска и/или вечеря/, но и възможност да се възползвате допълнително от различни други услуги, предлагани от хотела. Наред с обичайните игри като дартс, билярд, мини голф и джаги, любителите на природата ще имат удоволствието да се възползват от чудесни възможности, предлагани от хотела. Сред тях са конната езда на базата в село Левочево през лятото, а през зимата тук се организират и излети с шейни. Гостите на хотела може да се възползват и от детска анимация, която е безплатна за тях.

Интернет: В хотелът има безплатен безжичен интернет. Безжичният интернет е наличен както в общите помещения на хотела, така и във всички хотелски стаи. Не се доплаща допълнително за неговото ползване

Паркинг: Едва ли ще намерите проблем с паркирането около сградата на хотела. Безплатни паркоместа са на разположение на гостите.,

Закуска и вечеря: В цената на нощувката в хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ е включена и закуска и вечеря. Предлаганата закуска е разнообразна и на високо ниво. Вечерята се състои от три ястия. Самият хотел разполага с лоби бар и ресторант, които работят целодневно, а отделно от това се предлага и румсървис услуга в рамките на работното време на ресторанта.

Цена на нощувката: Цените на нощувките в хотела зависят от избрания от вас сезон/период от годината. На пръв поглед може да ви се стори, че цените на нощувките в са хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/ през силния зимен туристически сезон са високи, но ако направите едно обикновено сравнение с други хотели в Пампорово, ще видите, че цената е нормална, особено като се вземе в предвид условията, които се предлагат тук. Трябва да се отбележи, че в цената за нощувка в хотела са включени и редица допълнителни услуги- безплатно ползване на фитнес центъра на хотела и на плувния басейн, безплатно ползване на сауна и парна баня в хотела, безплатен интернет достъп, безплатен паркинг. В цената на нощувката е включена и съответната база за изхранване /закуска и вечеря/. С оглед на качеството на стаите и предвид всички тези допълнителни екстри, бихме казали, че цената на нощувката в този хотел в Пампорово е повече от приемлива.

Нашата оценка за този хотел: 8 от 8 точки.

 

Данни за контакт на хотел Екстрийм:

Хотел Екстрийм, Пампорово 4870, Смолян
тел: 0879 933 308

 

По-долу може да намерите интерактивна карта, даваща полезни указания как може да достигнете до хотел Екстрийм /Hotel Extreme Ski and Spa/: