Хотели в Париж, Франция

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Париж, Франция:

1/ Ализе Гренел Тур Айфел /Alize Grenelle Tour Eiffel/

Местоположение: Хотелът се намира на 15 минути пеша от емблематичната за Париж Айфелова кула. Районът е добър – има множество ресторанти, кафенета, пекарни и магазини. В близост до хотела е и метростанция „Емил Зола”, която ви осигурява достъп до други от известните райони на града.

Качество на стаите: Хотелът е неотдавна реновиран.  Разполага с добри стаи, сравнително големи за хотелите в Париж, снабдени с повечето съвременни удобства –  телевизор, телефон, бюро, голям гардероб.

Чистота на хотела: Стаите и баните се поддържат чисти.  След реновацията и лобито е в същото добро състояние, както и останалите стаи.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и отзивчив, говорещ английски език. Рецепцията е денонощна.

Интернет: В хотелът има безплатен безжичен интернет във всички стаи.

Паркинг: В сайта на хотела е посочено, че осигуряват паркомясто срещу 20 Eвро на ден. Хотелът дели 4-5 паркоместа със съседния хотел и както подразбирате сдобиването с едно от тези паркоместа е въпрос на късмет и предварителна заявка. Въпреки това, сравнително близо до хотела има подземен публичен паркинг на добри цени, особено ако оставите колата за повече от един ден.

Закуска: Закуската се заплаща допълнително и е на прилично ниво.

Цена на нощувката: Цената на една нощувка в хотела е висока. Като предимства на хотелът могат да се изтъкнат на първо място разположението му, добрите стаи и безплатния интернет. Въпреки тях обаче проблемът с паркирането остава и не е за пренебрегване. Понякога излизат добри оферти в ценово отношение.

Нашата оценка за този хотел: 6,5 от максималните 8 точки.
2/ Ибис Бертие Порте де Клиши /Ibis Berthier Porte de Clichy/:

Местоположение: Хотелът се намира в района на Монмартър. Мулен Руж и църквата Сакре Кьор са на пешеходно разстояние. На пешеходно разстояние е и известната Парижка Опера. В близост до хотела има и спирка на метро, което ви отвежда до Айфеловата кула, Шанз Елизе и други известни места в Париж.

Качество на стаите: Хотелът предлага добри стаи, не много големи, но с удобни легла, телевизор с плосък екран, телефон, климатик.

Чистота на хотела: Стаите и баните се поддържат чисти.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и отзивчив, говорещ английски език. Рецепцията е денонощна.

Интернет: В хотелът има безплатен безжичен интернет.

Паркинг: Хотелът разполага с частен подземен паркинг с над 100 паркоместа. Паркингът се ползва срещу допълнително заплащане.

Закуска: Закуската е изключително добра. Предлага се разнообразие както от сирена, тестени изделия, зеленчуци, но и качествено кафе за любителите на истинското кафе.

Цена на нощувката: Цената на една нощувка в хотела е добра. Разположението на хотела също е добро. Освен това срещу парите си получавате обслужване на високо ниво. Разполагате и с паркинг и с интернет връзка, а и с лесен достъп до основните забележителности на града.

Нашата оценка за този хотел: 7.5 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от тези хотели или искате да направите коментар относно тях, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Париж