Хотели в Прага, Чехия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Прага, Чехия:

1/ Хотел Кристал /Hotel Krystal/:

Местоположение: Хотелът се намира в покрайнините на Прага, далеч от историческия център на града. Въпреки това с градски транспорт може лесно да се стигне до там. В близост до хотела има автобусна спирка. Там можете да хванете автобус до най-близката спирка на метрото, което от своя страна само за 2, 3 спирки ще ви остави в центъра на града. Пътят до историческия център на града отнема с тези два вида градски транспорт не повече от 20 минути.

Качество на стаите: Хотелът e доста голям и прилича на социалистическа сграда. Стаите са с нормална големина и основно обзавеждане. Във всяка от тях има телевизор, телефон и хладилник.

Чистота на хотела: Макар обзавеждането да е старо, стаите и баните се поддържат чисти.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и се справя с английския език. При нужда ще ви обясни какъв градски транспорт трябва да използвате, за да стигнете до центъра. В хотела има и обменно бюро.

Интернет: В хотелът има безплатен безжичен интернет единствено в лобито.
Паркинг: Хотелът разполага със собствен паркинг, който е безплатен.

Закуска: Закуската не е особено разнообразна, но все пак е адекватна.

Цена на нощувката: Цената на една нощувка в хотела не е особено висока. Като негов недостатък може да се посочи на първо място разположението му. От друга страна ако сте с личен автомобил би било много по-лесно да го оставите на паркинга на хотела и да се придвижите до центъра с градски транспорт, което става лесно и сравнително бързо. Макар и само в лобито, все пак е налице и интернет. Като цяло това е един не особено скъп хотел, който макар и само отчасти реновиран, предлага добро обслужване.

Нашата оценка за този хотел: 6 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Прага