Хотели в Риеласинген, Германия

Настоящата страница предоставя информация и оценка на хотели, находящи се в град Риеласинген, Германия:

1/ Хотел Кроне /Hotel Krone/:

Местоположение: Хотелът се намира в малкото градче Риеласинген, разположено в голяма близост до езерото Констанс. Може да използвате хотела като добра отправна точка при посещение на острова на пеперудите Майнау, както и за разглеждане на цялата околност /препоръчваме ви посещение и на близкия швейцарски град Щайн-ам-Райн/.

Качество на стаите: Хотелът предлага стаи с добро качество. Мебелите, а и стаите като цяло, са в старинен стил и са в много добро състояние.

Чистота на хотела: Стаите и баните се поддържат чисти.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотелът е любезен и се справя с английския език.
Интернет: В хотела има безжичен интернет, който не се заплаща. Отделно може да се ползва и кабелен интернет, който също е безплатен.

Паркинг: Хотелът разполага със свой паркинг, който е безплатен.

Закуска: Закуската е на добро ниво и предлага разнообразно меню. Отделно от това трябва да се отбележи, че хотелът разполага с много хубав ресторант, където може да опитате вкусни ястия на много добри цени.

Цена на нощувката: С оглед цялостното качество на хотела и предвид предлаганите услуги, може да се каже, че цената на нощувката е много привлекателна.

Нашата оценка за този хотел: 7.5 от максимални 8 точки.

Хотели в Риеласинген

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.