Хотели в Залцбург, Австрия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Залцбург, Австрия:

1/ Голденес Тиътър Хотел Залцбург /Goldenes Theater Hotel Salzburg/:

Местоположение: Хотелът се намира на пешеходно разстояние от историческите забележителности на Залцбург, което ще ви даде възможност веднага след настаняване да си направите една приятна разходка из красотите на града. В близост има множество магазини за хранителни стоки, китни малки ресторантчета и всичко друго, от което може да имате нужда.

Качество на стаите: Хотелът беше изцяло реновиран наскоро и качеството на стаите е на много високо ниво. Всичко в стаите /от мебелите до техниката/ е ново.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан в добро състояние, а стаите /в това число и баните/ са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел без такса /става дума за безжичен интернет/. Отделно във фоайето на хотела може да намерите и кабелен интернет.
Паркинг: Паркирането пред хотела не е възможно. Хотелът се намира на главна улица и паркирането там е ограничено. Ако пристигате с кола, то персоналът на рецепцията ще ви предложи да паркирате в разположен наблизо покрит паркинг, за който се заплаща сума около 15 Евро на ден. Самият паркинг се намира на 2 минути пеш от хотела и е красиво издълбан в скала. Това е най-удобният голям паркинг до хотела, но разбира се вие може да прецените да паркирате и на друго място.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е разнообразна и на добро ниво.  Стойността на закуската е включена в цената на нощувката, но е възможно да има и изключения в зависимост от конкретната оферта.

Цена на нощувката: Като цяло цената на нощувката в този хотел е висока. Бихме ви препоръчали обаче да следите офертите, които се предлагат, защото понякога излизат доста изгодни предложения на фона на предлаганото качество.

Нашата оценка за този хотел: 7.5 от максимални 8 точки;

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Залцбург