Хотели в Юргюп, Турция

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Юргюп, Турция- един от основните градове на областта Кападокия:

1/ Хотел Флориа /Floria Hotel/:

Местоположение: Хотелът се намира на около 1 километър от центъра на град Юргюп- един от основните градове на Кападокия, която през последните години се превърна в една от най-големите туристически атракции на Турция. В самият град няма какво толкова да се види, освен издълбаните в скалите къщи и хотели, които несъмнено представляват атракция. За около 15 минути пеша може спокойно да стигнете до центъра на градчето, където да се разходите и да разгледате множеството магазинчета за сувенири.

Качество на стаите: Стаите са просторни и удобни. Самият хотел се състои от 6-7 блока на 4 етажа.

Чистота на хотела: Стаите и баните се поддържат чисти.

Ниво на обслужване: Рецепцията е денонощна, персоналът е любезен и говори английски език.

Интернет: Безжичен интернет има в целия хотел и не се заплаща допълнително. Поискайте паролата на интернета от рецепцията.

Паркинг: Хотелът разполага с безплатен частен паркинг.
Закуска: Закуската е на шведска маса и е разнообразна. Има голям избор от храни, алкохолните напитки се заплащат допълнително и не са евтини, но това е типично за цяла Турция.

Цена на нощувката: Цената на една нощувка в хотела е сравнително добра. От тук може да организирате вашата обиколка из цяла Кападокия с всички нейни забележителности.

Нашата оценка за този хотел: 7 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Юргюп