Хотели в Загреб, Хърватска

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Загреб, Хърватска:

1/ Хотел Ай /Hotel I/:

Местоположение: Хотелът се намира далече от историческия център на града, което означава, че за да достигнете до забележителностите на Загреб трябва да ползвате собствена кола или такси /възможно е и ползването на градски транспорт/.

Качество на стаите: Хотелът предлага стаи с остаряло обзавеждане, липсата на ремонт в последните години личи и по състоянието на коридорите и на самата фасада на сградата.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан доколкото е възможно в добро състояние. Стаите и баните са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел безплатно.
Паркинг: Паркирането пред хотела е възможно. Хотелът разполага с голям собствен паркинг, който може да се използва от гостите на хотела напълно безплатно.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е разнообразна и на добро ниво.  Стойността на закуската е включена в цената на нощувката, но е възможно да има и изключения в зависимост от конкретната оферта.

Цена на нощувката: Независимо, че в цената на нощувката е включена закуска и че може да се използва безплатно интернет и паркинг, считаме че цената на нощувката е висока за качеството на хотела като цяло и на стаите в частност.

Нашата оценка за този хотел: 5.5 от 8 точки;

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Загреб