Хотели в Цюрих, Швейцария

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Цюрих, Швейцария:

1/ Хотел Холидей Ин Цюрих Месе /Hotel Holiday Inn Zurich Messe/

Местоположение: Хотелът се намира до летището на Цюрих. Недалеч от него спира трамвай, който ви отвежда до центъра на града за около 20 минути.  В близост се намира и известният Хален Щадион, предпочитано място за провеждане на концерти и представления.

Качество на стаите: Стаите на хотела са просторни и модерно обзаведени, с големи и удобни легла. В зависимост от положението, някои от стаите са по-шумни от други.

Чистота на хотела: Стаите и баните са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив и любезен. Служителите говорят по няколко чужди езика. Тази верига хотели има практика да иска от настаняващите се кредитна карта като гаранция, но ако нямате такава и оставянето на определена сума пари е достатъчно. Сумата ви се връща при напускане на хотела.

Интернет: На територията на целия хотел има безплатен безжичен интернет.
Паркинг: Хотелът разполага със закрит паркинг, но той се заплаща допълнително като таксата не е ниска.

Закуска: Предлагана в хотела закуска е богата и вкусна.

Цена на нощувка: Цената на нощувка в хотела е по-добра от тази на много други хотели в Цюрих. Хотелът е модерен и осигурява лесен достъп както до града (ако сте решили да опознаете културните му забележителности), така и до летището (ако сте на работно посещение в Цюрих).  Удобствата, които предлага, оправдават цената, която трябва да заплатите.

Нашата оценка за този хотел: 7 от максималните 8 точки.

 

В случай, че имате впечатление от този хотел или искате да направите коментар относно него, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели в Цюрих