Хотели във Виена, Австрия

Настоящата страница предоставя информация и оценка за следните хотели, находящи се в град Виена, Австрия:

1/ Австрия Тренд Хотел /Austria Trend Hotel/, в момента опериращ вече под името Арион Сити Хотел Виена /Arion City Hotel Vienna und Appartements/:

Местоположение: Хотелът се намира далече от центъра на Виена, което означава, че ако желаете да посетите историческите забележителности на Виена е добре да сте с кола или ще се наложи да ползвате такси или градски транспорт на Виена.  Като минус, свързан с местоположението на хотела, може да се определи липсата на магазини за хранителни стоки наблизо. По принцип в неделя във Виена повечето магазини не работят с изключение на по-големи хипермаркети, които обаче не са в близост до хотела. За това ако ви предстои да сте там в неделя, имайте в предвид да се запасите предварително с някаква храна. Разбира се, може да ползвате и услугите на ресторанта на хотела, но там и цените са по-високи.

Качество на стаите: Дори и преди смяната на името на хотела, условията в стаите бяха много добри. Стаите /и особено предлаганите апартаменти/ са доста широки, което е допълнително удобство. В апартаментите има кухня, диван, а отделните легла са в различни стаи.

Чистота на хотела:  Хотелът е поддържан в добро състояние, а стаите /в това число и баните/ са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет:  Интернет е достъпен в целия хотел без такса /става дума за безжичен интернет/.

Паркинг: Пред хотела и на съседните улици има достатъчно места за паркиране, като за това не се дължи такса. Това е предимство, ако ще посетите Виена с кола, защото доста хотели в центъра таксуват до 25 Евро за 24 часа паркинг на кола.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е разнообразна и на добро ниво.  Трябва обаче да си доплатите, за да се възползвате от закуска в хотела, като доплащането е от рода на 10 Евро на човек.

Цена на нощувката: Като цяло цената на нощувката в този хотел е доста добра, като това до голяма степен се дължи и на отдалечеността на хотела от центъра, а и на факта, че в цената за нощувка не влиза закуска. В случай, че сте по-голяма група, бихме ви посъветвали да си резервирате апартамент- той не само е по-просторен, но и ще ви излезе по-изгодно като цена.

Нашата оценка за този хотел: 6,5 от максималните 8 точки;
2/ NH Belvedere:

Местоположение: Хотелът се намира в самия център на Виена, в близост до двореца Белведере и на около 10-15 минути пешеходно разстояние от историческия център на града и катедралата „Свети Стефан“.

Качество на стаите:  Стаите, които се предлагат в хотела, са нормални като размер.

Чистота на хотела: Хотелът е поддържан в добро състояние, а стаите /в това число и баните/ са чисти и подредени.

Ниво на обслужване: Персоналът на хотела е отзивчив. Служителите на рецепцията владеят английски език и могат да ви помогнат с всичко.

Интернет: Интернет може да се ползва свободно в целия хотел, което е едно предимство.

Паркинг: Тъй като хотелът се намира на централен виенски булевард, паркирането там е невъзможно. Хотелът за съжаление не разполага със свой паркинг и ако поискате от персонала на хотела да ви упъти към място за паркиране, то в повечето случаи ще бъдете насочени към подземния паркинг на близкоразположен хотел, където обаче таксата за паркиране е 25.00 Евро на ден /заплаща се на рецепцията на този хотел, където си заверявате билетчето за паркиране/.

Закуска: Предлаганата в хотела закуска е разнообразна и на добро ниво.  Трябва обаче да си доплатите, за да се възползвате от закуска в хотела, като доплащането е от рода на 17 Евро на човек.

Цена на нощувката: Като цяла цената на нощувката в този хотел е доста добра, особено за хотел, който се намира в центъра на Виена. Това до голяма степен се дължи обаче и на факта, че в цената за нощувка не влиза закуска, а и не се предлага услугата „паркинг“.

Нашата оценка за този хотел: 6 от максималните 8 точки;

 

В случай, че имате впечатление от тези хотели или искате да направите коментар относно тях, може да го направите в съответната тема във форума на сайта.

Хотели във Виена