Музей на въоръжените сили – град Москва, Русия

Музей на въоръжените сили в Москва е мястото, което всички фенове на оръжията трябва да посетят. Колекциите на музея включват експонати от времето на Руската империя, та чак до времето на Студената война. Тук можете да видите униформи, както медали, датиращи от 18-ти средата на 20-ти век. В двора на музея се помещава богата колекция от танкове, оръдия и дори хеликоптери.

Музей на въоръжените сили

На снимката: Входът на музея на въоръжените сили;

Полезна информация за тази забележителност:

Адрес: Улица Sovetskoy Armii, Москва, Русия;

Телефон: +7 495 681 63 03;

 Как да стигнете до Музей на въоръжените сили:

-Чрез метро / слезте на метро станция „Novoslobodskaya”/;

-Чрез тролейбус /вземете линия N69 до спирка „Tsentralniy Muzei Vooruzhennikh”/;

 Работно време на Музей на въоръжените сили:

Сряда – петък, от 10.00 часа до 17:00 часа;

Събота и неделя, от 11.00 часа до 19.00 часа;

Затворен в понеделник и вторник;

Цени на входните билети:

Билет за възрастен – 250.00 RUB;

Билет за студенти – 150.00 RUB;

Безплатно посещение на следните дати: 23 Февруари, 18 Април, 9 и 18 Май;

Важно: Статията предоставя информация за музея на въоръжените сили в град Москва. Тук ще намерите исторически данни за забележителността, информация за местоположението на музея, как да стигнете до музея, информация за работното време на музея на въоръжените сили, както и за цените на входните билети. Статията е последно обновявана от нашия екип на 31 Юли 2018г.

Музей на въоръжените сили

В случай че търсите хотел в Москва, може да направите резервация чрез формата за търсене на оферти на Booking.com по-долу и да се възползвате от възстановяване на сума между 3% и 10% от стойността на вашата резервация след приключване на вашия престой в хотела. Повече може да прочетете в раздела „Как да резервираме хотел по-евтино“:Booking.com

По-долу може да видите интерактивна карта относно музея на въоръжените сили в град Москва, която ви позволява да се ориентирате не само относно разположението на тази забележителност, но също така ви предлага три интересни опции- да получите информация за трафика в града около музея в момента /кои са натоварените пътища и кои улици са по-малко натоварени/, да получите информация относно най-добрите пътища за транзитно преминаване около музея, а така също да получите информация и относно велосипедните маршрути до музея на въоръжените сили , Москва: