Предложение на седмицата: Безплатни нощувки в Торино и Пиемонт

В момента почти цял свят се бори с преодоляване на последиците от пандемията COVID-19, като държавите в Европа полагат неистови усилия да възстановят своя туристически сектор, който винаги е представлявал съществена част от БВП на държавите. И докато половин България в момента се изнесе в посока към Гърция (нормално, с оглед наличието на карантина за Турция и предвид малкият брой заболели в южната ни съседка), то ние сме обърнали поглед на запад.

Италия беше една от държавите в Европа, засегнати най-силно от пандемията. С оглед на факта, че се намираме в разгара на летния туристически сезон, съвсем нормално е местните власти да полагат усилия, насочени към възвръщане на доверието на туристите към държавата. В тази насока особено интересно е предложението на туристическия борд на Торино (Пиемонт), които обявиха, че до края на месец август всеки желаещ да посети града и областта може да си закупи ваучер за нощувки. Ваучерът може да бъде използван за настаняване до края на 2021г., като интересното е, че при всеки три закупени нощувки, две от тях са безплатни.

Офертата важи не само за хотели в Торино, но така също и за настаняване в долините Ланцо, Канавезе и Суса. Ваучерите вече са в продажба (считано от 07.07.2020г.), като повече информация за програмата може да намерите на www.turismotorino.org.

Повече информация за град Торино и неговите забележителности може да прочетете тук.

В случай че търсите хотел в Торино, може да осъществите търсенето чрез формата за търсене на оферти на Booking.com по-долу и да се възползвате от възстановяването на сума между 3% и 10% от сумата на вашата резервация след приключване на престоя в избрания от вас хотел. Повече за нашата програма за отстъпки може да прочетете в раздела „Как да резервираме хотел по-евтино?

Booking.com