Предоре, езерото Изео

Езерото Изео е заобиколено от много живописна природа, а градчето Предоре се явява една от любимите на всички туристи точки, от където да се започват походи и обиколки из околните хълмове. Предоре е известен и с няколко интересни църкви. Ако тръгнете с кола от Предоре, ще видите на едно място как пътят навлиза в тунел и се извърта на север към Тавернола Бергамаска, от където има чудесни гледки към Монте Изола. Разположението на Тавернола е такова, че благоприятства за мекия климат. Поради това мястото е любимо за повечето италианци, а някой от най-богатите местни са си построили и своите вили на това място.

Предоре

На снимката: Час от Предоре;

Друго интересно място, отстоящо на няколко километра от Предоре, е Рива ди Сколто. Пътят до тук не е от най-лесните, защото е тесен на места, а и трафикът през лятото е ужасен. Мястото обаче си заслужава. Ако имате възможност да се разходите до там с лодка, ще е най-добре, защото така ще може да видите в пълния им блясък скалите и заливите на Рива ди Сколто. Иначе в самото селце има красив център, а непосредствено до езерото е разположен и популярен къмпинг.

Предоре

На снимката: В Предоре може да се видят някои наистина впечатляващи вили;
Знаете ли?

Вярва се, че фонът в картината на Леонардо „Мона Лиза” е вдъхновен именно от скалите и клисурите на Рива ди Солто, заедно с планините Адамело на хоризонта.

 Предоре

На снимката: Рива ди Солто;

Полезна информация за посещение на Предоре:

Адрес: Предоре, езерото Изео, Италия;

Провинция: Бергамо;

Предоре

Важно: Статията предоставя информация за град Предоре, езерото Изео, Италия. Тук ще намерите полезна информация за градчето, за неговото разположение, как да достигнете до Предоре, информация за забележителностите на града.  Статията е последно обновявана от нашия екип на 20 Май 2016г.

По-долу може да видите интерактивна карта относно град Предоре, езерото Изео, Италия, която ви позволява да се ориентирате по-добре относно разположението му, но също така ви предлага три интересни опции- да получите информация за трафика около града в момента /кои са натоварените пътища и кои улици са по-малко натоварени/, да получите информация относно най-добрите пътища за транзитно преминаване около града, а така също да получите информация и относно велосипедните маршрути в района: