Морският музей на Камоли – град Камоли, Италия

Морският музей на Камоли получава своето име „Museum Marinaro Gio Bono Ferrari” през 1935г. Вътре може да видите картини, артефакти, модели и други мореплаватели дреболии, като голяма част от тях са дарени от жителите на Камоли.

Морският музей на Камоли

На снимката: В морския музей на Камоли може да видите множество предмети, разказващи за богатата морска история на града;

Останки от историята включват част от германско торпедо, което потапя английския параход „Вашингтон” в залива на Камоли, както и части от английската фрегата Крез, която заседнала през 1855г. в залива на Сан Фрутуозо след пожар. Ако сте от любителите на корабите, поставени в бутилка, то тук ще намерите няколко чудесни такива екземпляра, както и един, който описа чудесно крайморските къщи на Камоли.

Морският музей на Камоли1

На снимката: Моделите на кораби са сред интересните предмети, изложени в музея;
Полезна информация за тази забележителност:

Адрес: Via Gio Bono Ferrari, 16032 Камоли, Италия;

Телефон: +39 0185 729049;

Как да стигнете до музея:

-Чрез автобус /Линия 73 до спирка Пиаца Скиафино/;

-Пеша  /музеят не е далеч от станция Камоли Сан Фрутуозо/;

Работно време на музея:

От вторник до петък, от 9.00 часа. до 12.00 часа;

Събота и неделя, от 9.00 часа до 12.00 часа и от 15:00 часа до 18.00 часа;

Затворен в понеделник;
Морският музей на Камоли

Важно: Статията предоставя информация за морския музей в град Камоли, Италия. Тук ще намерите исторически данни за забележителността, информация за местоположението й, как да стигнете до него, полезна информация за работното време и цена на входните билети. Статията е последно обновявана от нашия екип на 27 Септември 2018г.

В случай че търсите хотел в Камоли, може да направите резервация чрез формата за търсене на оферти на Booking.com по-долу и да се възползвате от възстановяване на сума между 3% и 10% от стойността на вашата резервация след приключване на вашия престой в хотела. Повече може да прочетете в раздела „Как да резервираме хотел по-евтино“:Booking.com